Scroll Top
Rbla. Santa Mònica, 10. 08002 Barcelona.
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

CURS D’INFORMACIÓ ALIMENTÀRIA AL CONSUMIDOR

aliments1

Des del passat 13/12/2014 està vigent una nova normativa d’obligat compliment adreçada a tot el sector alimentari i per tant aplicable a qualsevol organització que presti serveis dintre de la cadena alimentària, incloent-hi per tant a totes aquelles persones que preparin i serveixin al consumidor.
Segons el nou reglament 1169/2011 sobre informació alimentària facilitada al consumidor, s’ha d’informar en relació a la presència de substàncies que poden provocar al·lèrgies o intoleràncies alimentàries incloses en aliments que es presentin no envasats, o que s’envasin al mateix punt de venda al consumidor. Aquesta reglamentació pretén:

  • Millorar i fer més comprensible la informació proporcionada al consumidor.
  • Realitzar una identificació i etiquetat dels aliments respecte a les propietats nutritives completes.
  • Incloure el llistat d’ingredients i les seves quantitats.
  • Reflectir els ingredients o coadjuvants tecnològics que causen al·lèrgies o intoleràncies al consumidor.aliments2

 

Related Posts